lørdag, oktober 13, 2007

Snekkerne kommer!

Vi malte rett før Amanda ble syk, for to uker siden, og dette verket heter: Er dette A? De viser "Fem myror är fler enn fyra elefanter" på søndagene for tiden, så bokstavene er blitt veldig aktuelle. Hun pekte på den rød/svarte klatten nederst, og stilte spørsmålet.


Det bankes, skrapes og prates polsk rundt omkring huset vårt for tiden. Fire mann jobber intenst. Som naboen sa: Fra trehus til murhus på to dager. Og Amanda så fargen i går, og utbrøt: Er det et rosa hus? Det blir veldig fint. Jeg holder på med håndsøm av sirkler, og glemte en bit hos Marit på Sømsenteret, da jeg viste henne hva jeg drev med. Så på togturen hjem ble det lest i stedet for sydd.

Jeg har fått et lite syhjørne. Nå kan i alle fall symaskinen være stasjonær.

I går var det høstsuppe i barnehagen. Min kollega og nabo ble sittende overfor hverandre, så de ble introdusert for hverandre. God grønsakssuppe, som barna hadde skrellet poteter og gulrøtter til. Koselig.Og her boksen jeg fikk av Trine da vi var på Lappmakeriet for to uker siden. Nå har vi vinduer som holder på varmen. Det er deilig! Senere.

1 kommentar:

Lucy sa...

I wish I could read your language! I love your pictures and I love your quilt! Is it reversible?? the painting is giving me a smile on my face. I can imagine little fingers making it :-)