torsdag, august 02, 2007

August - endelig


August er en av de beste månedene på året, synes jeg. Livet forankres igjen etter en litt rotete juni og rotløs juli. Folk kommer hjem, livet begynner på nytt igjen, skoler, barnehager ...


Amanda begynte i går i barnehagen. I dag var vi der sammen en stund, et knekkebrød ble halvspist, så ville hun leke. Jeg gikk en tur til byen, biblioteket og KID. Rart å gå alene, uten noen å ta vare på. Joakim har vært på jobb med pappa for første gang. Han har vært der før, men aldri alene med pappa en lang stund.


Her sloknet Amanda på sofaen etter at vi kom hjem. Hun ville se på barneteve, men det var nok bere å sovne inn uten akkompagnement, og etter en time så vi Peter Pan to ganger på rad, jeg litt slumrende i bakgrunnen.


Har prøvd meg fram med redigering av siden, så nå er overskriften prydet med bilde av yndlingsskålen som knuste her i våres. Sprekker kan man dessverre ikke leve med, så bollen gikk dunken. *Er ikke helt stø på bearbeidelsen av siden, så bollen får vi ta i mindre utgave, det bildet jeg lastet opp, dominerte hele overskriften, så jeg prøver en annen gang, u 6. aug.*


De siste ukene er lysten til å applikere kommet tilbake, så en blomst til ble laget til Calico Garden-teppet.

1 kommentar:

Ravenhill sa...

This applique is gorgeous! I am just loving your blog. I wish I had time to read the whole thing, but I have to be satisfied with the photos which are just wonderful!!! Your English is really good - but you must be Norwegian as you seem to write most in that language? Am I correct? Anyway, thanks for the marvelous quilting enthusiasm and inspiration. Would you mind if I added you to my blogroll? I find that is the best way to keep track of the blogs which I really like and want to visit more!
~Emily