søndag, august 05, 2007

Lørdag kveld - stille


Det ble en begivenhetsrik dag for våre små. Vi gjorde Sarpsborg!! Først en liten byvandring så et kjedelig senter og ekskursjon i kjelleren, fordi vi ville til Norli. Men heisen førte oss bare til stengte dører og en kjedelig garasje. Så til Makedonak og lunsj og lek i et slags lekehus de hadde stilt opp. Amanda ville selvfølgelig ikke derfra. Så en lengre byvandring i gågata. De hadde lagt steiner, som i en røys, rundt lyktestolpene oppover gata, og Amanda kunne ikke dy seg for å klatre i dem. Joakim var fascinert av bilene som kjørte forbi da vi satt og ventet på far og datter som så på briller (!!) til far.

Så stod Biltema for tur. Togbane til barna, modellerkitt til mor. Og tape i forskjellige former til far og fars jobb. Og tur til obs og flaskepant til 150 kr. Joakim sovnet i sittende stilling i handlevogna. Første gang det har skjedd. Stille tur hjem.

Barnehagen har vært spennende for Amanda å begynne i. Det er annerledes nå. Leken er mer bevisst, og følelsene er mer sårbare, kjennes det som. Mandag begynner Marie, datteren til min kollega, Nina.

Og jeg leser blogger opp og i mente. Rart å tenke på at for litt over et år siden visste jeg ikke hva for et eventyr av kreative mennesker som finnes der ute. Som man ble slynget ut i. Mer siden.

Ingen kommentarer: