onsdag, september 19, 2007

Bløt dag


Formiddagen i dag var nydelig. Joakim og jeg tuslet ned til stasjonen og fikk tak i det nyeste Marie Claire Idees. Høstnummer. Det var opphold og sol og ikke så verst temperatur. Nå striregner det, og vi skal hente Amanda... På lekeplassen var Heidi dagmamma med de fire barna, og så kom Marcus og Jonas og Linus. Hyggelig prat.

Så hjem og J sov i tre kvarter. Han våknet litt mer innpakket enn da han sovnet, så han ble litt redd.


Det er underlig hvor fascinerende dette med blogger er. Godt å få ting i skriftlig form og det å vite at man kan gå tilbake og henge ting på knagger. Egen historiebok på en måte. Og at man kan legge til bilder!!! Selv om det tar lang tid når "amerika våkner" ca. tre. A propos dollaren var nesten nede i 5.50 på formiddagen i dag. Utrolig.


Har tatt opp håndsømsprosjektet. Lager litt blokker fra kursmaterialet Pia og Inger-Lise fikk av Ellen Borge. Gøy. Men jeg kan altså ikke bestemme meg for om blokken nest øverst skal ha andre hjørnesteiner. Argh. Blir ikke klok på det. Hovedproblemet er jo også at hele blokken er for "blek" og lite kontrastfylt. Hmm. Det samme gjelder egentlig blokken over, som bare mangler ett element til. Det blå stoffet kunne med fordel ha vært mørkere, eller fyllstoffet ytterst blekere og mindre urolig. Vel, det er noe å tenke over, men man kan altså ikke gjøre annet enn å tenke på følgende sitat: "To lead creative lives, we must lose our fear of being wrong."
Mer regn ute. So long

1 kommentar:

Lucy sa...

I love your work and you have a nice blog :-)