mandag, september 03, 2007

Kongens gate 2 - St. PetersburgVi satt her foran skjermen sammen, Joakim og jeg. Vi måtte finne ut av hvor Trines utstilling skal være. Det er åpning på fredag. Vel. Google Maps er fantastisk, så vi endte opp i St. Petersburg når Joakim iherdig trykket på høyrepilen på tastaturet. Utrolig å reise slik. Det slo meg at om man bare tenker Russland, er jammen ikke Japan langt unna. Kanskje det hadde vært mulig en gang å komme til quilteutstillingen der, som avholdes hver januar.

I kveld sovnet Amanda først, og vi tror Joakim virkelig har fått smaken på å gå selv. Man ser at bevisstheten stiger - om at dette er gøy! Hvorfor har jeg ikke funnet ut av dette før??? Vel, det var kanskje mors tanke...
Marisa of Quilt Otaku showed us all this great quilt she saw at an exhibition. So inspirational.

Inspirasjon: Quiltotaku publiserte sitt favoritteppe på en utstilling. Inntrykket man fikk ved første øyekast var at dette var et teppe fra 1800-tallet, men nei. Ved nærmere øyesyn, kjenner jeg igjen stoffene - som riktignok er reproduksjoner. Utrolig vakkert quiltet er det også! Skulle gjerne likt å vite hva lappemakeren heter. Senere.

Ingen kommentarer: