mandag, september 24, 2007

Nye muligheter ...

Joakim og jeg har vært hos tante Elin i dag. I morgen skal jeg prøve å gå fra ham en stund. Det blir litt rart. Hva skal jeg gjøre alene en formiddag? Kanskje brillene kan bli strammet inn. De har en tendens til å falle av der de absolutt ikke bør. Nesten i do og sånt.

Det er så mange håndarbeidsideer som surrer i hodet. Det kan bli en spennende vinter på toget inn til jobb. Jeg fant en ny måte å blogge på på auntiepea. Det blir spennende å følge opp dette.Det virker enklere - større felt å skrive i, og man ser hva man gjør hele tiden. Jeg prøver å legge inn et bilde nå.

P6110039

Dette er "kontorteppet" renskåret, uten ytterkant, som ble grønn. Bildet ble tatt i juni 2005, to måneder før Amanda begynte i barnehagen og vi fant ut at vi skulle ha en knøtt til.

Inger-Lise fortalte noe smart, som jeg ikke har visst om før. Nemlig at man kan sy på lukkekanten uten å ha renskåret teppet først. Det skal jeg gjøre neste gang. Kanskje sirupsnippteppet snart kan bli quiltet ferdig, så jeg kan prøve.

Nå prøver jeg å publisere. Mon tro om man blir antatt. Ha ha.

2 kommentarer:

Lucy sa...

Beautiful quilt. I have made a quilt with this pattern too. I have to quilt it! I love this pattern !

Lily Boot sa...

Just lovely. Whilst I am often left speechless at the beautiful complexity of some quilts - this is the sort of quilt I am always drawn to - I want to fill my house with them - and I love your colours.