fredag, september 14, 2007

Høstregn og minner om en tur


I dag regner det. Det var en liten stund siden sist. Amanda er i barnehagen. Joakim går nå mer enn han krabber. Nå er han og studerer skoene i gangen. Det er blitt kaldere i huset. Mormor kommer i dag. Vi prøvde å få Amanda til å skifte kjole, til mormor kommer, som Mats sa. Men da sa hun tankefullt: Neei, for denne kjolen synes Lolla ... er kjempekul, med entusiastisk toneartsforhøyning på "kul".

I helgen var far og barn i Göteborg, mens mor var på tur med sydamene i Oslo. Kjørte opp til Eggedal på fredag med Ingvild. Det var så koselig! Og så var jeg innom Galleri LNM i Oslo og leverte blomster til Trine som åpnet utstilling.

Helgen bestod i å skravle spise kake, skravle og utrolig nok sy en masse. Vi var jo åtte damer, så alle fikk tid til å sy innimellom oppsetting av mat og kaker.
Lørdag gikk vi hva jeg syntes var en lang tur, men vi hadde jo skravle- og matpakkepauser hele tiden, så det tok jo lang tid. Søndag var Ingvild borte en stund, så kom hun tilbake og hadde gått hele turen igjen. Utrolig sprekt. Hun er også blitt interessert i å lære å sy. Det kommer hun til å plukke opp på null komma null, og så er det bare å vente og se hva som vokser ut av hendene hennes. Senere.

Ingen kommentarer: